Csoportos személyszállítás kisbusszal

A csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás során 8 fős kisbusszal utazik együtt a nagyobb család vagy egy baráti társaság a kiválasztott úticélra. Az úti cél lehet belföldi vagy Európa összes országába.

A szolgáltatás cégek részére is igényelhető amikor a cél az, hogy a vezetők és kollégák azonos időben érkezzenek a kiválasztott cél állomásra. A csoportos utazás lehet rendszeres szolgáltatás is. Ekkor a 8 fős kisbusszal vállaljuk a kollégák munkahelyre történő szállítást és a munka után a hazaszállítást akár háztól házig szolgáltatás keretében is. A csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás az egyik leggyorsabban fejlődő csoportos személyszállítás mert annak nagyon sok előnye van.

A leglényegesebb előny a csoportos személyszállítás esetén annak költséghatékonysága. A ma forgalomban lévő kisbuszok már rendelkeznek a személygépkocsik kényelmével és biztonságával ezért nagyon elterjedtek a csoportos személyszállítás területén. Ha vezetők, vagy csak munkatársak utaznak tárgyalásra célszerű azt együtt csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatással szervezni, elkerülve ezzel a késést.

De nagyon előnyös lehet ez a személyszállítás akkor is, amikor repülőtérre kell egy társaságnak érkezni azonos időben. Ilyen esetekben van arra lehetőség, hogy az utasokat a megadott címen vesszük fel és szállítjuk csoportosan kisbusszal a reptérre. Sokszor baráti társaságok veszik igénybe ezt a csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatást egy focimeccsre történő utazáshoz. De ilyen lehet a vásárlás is, amikor szintén ismerősök és családok csoportosan mennek kisbusszal külföldre pl. Bécsbe a karácsonyi vásárra.

A csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás engedélyhez kötött tevékenység, ezért a sofőrök rendelkeznek ezekkel az engedélyekkel és tapasztalattal a biztonság teljeskörű biztosításához. A csoportos kisbuszos személyszállítás Európába tapasztalt és megbízható, idegen nyelvet beszélő sofőrrel végezzük. Az utazás során is igyekszünk figyelembe venni és teljesíteni a spontán felmerülő igényeket.

A csoportos kisbuszos személyszállítás egy nagyon kényelmes és gazdaságos utazási forma, hiszen az utasok mellett nagyobb csomagok szállítására is van lehetőség. A csoportos személyszállítás kisbusszal utazást sokszor költözéshez vagy külföldi munkahely esetén a hosszabb itthon tartózkodás után a visszaúthoz veszik igénybe. Európa közeli nagyvárosai lehetőséget adnak az egynapos városlátogatásra is, ami legkényelmesebben és legrugalmasabban a csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatással érhető el. A csoportos kisbuszos személyszállítás azért is népszerű tevékenység mert annak teljesítése nem kötött időbeosztással történik, nincs előre meghatározott munkaidő, azt minden esetben a megrendelő igénye határozza meg.

Sokszor azonban az éjszakai vezetés és a hétvégi munka megnehezíti a személyszállításban dolgozók életét. De a legnagyobb ellenség mégis az időjárás a személyszállítás során, mert ez az, amit nem tudunk befolyásolni. Egy vihar, fagy, köd vagy hóesés különleges helyzetet teremthet és csak a megfelelő tapasztalattal rendelkező sofőrök esetében lesz biztonságos a csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás. A másik nagyon nem tervezhető tényező a csoportos személyszállításban a forgalom és a balesetek az utakon.

Hiába rendelkezünk több éves tapasztalattal, akkor is előfordulhat egy előre nem tervezett útfelújítás miatt megnövekedett forgalom vagy egy baleset, ami miatt a csoportos kisbuszos személyszállítás tervezett ideje jelentősen megnövekszik. Tapasztaltabb sofőrök az indulás előtt igyekeznek erre felkészülni és begyűjteni az összes elérhető információkat, hogy tartani tudják az előre tervezett menetidőt a kisbuszos személyszállítás során, de az élet néha produkál váratlan fordulatokat. A csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás során kiemelt figyelemmel kezeljük a közlekedési szabályok betartását és ez legfőképpen a sebesség betartására vonatkozik. Nincs arra lehetőség és nem vállaljuk, hogy előre nem tervezett késés esetén a sebesség túllépésével hozzuk be a lemaradást és biztosítsuk a személyszállítás pontos érkezését.

A sofőröknek a biztonságos vezetéshez kipihentnek és arra alkalmas állapotban kell lenni, amit rendszeresen ellenőrzünk a személyszállítás maximális biztonsága érdekében. Abban az esetben, ha ettől eltérő dolgot tapasztal az utazás során kérjük vegye fel a kapcsolatot a megadott telefonon és azonnal megoldást keresünk a problémára. A több napos csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás, azaz a hosszabb utak esetén az előre eltervezett és az ajánlatban meghatározott menetidő szerint teljesítjük a személyszállítást.

Ettől való lényeges eltérés csak központi engedéllyel lehetséges, és csak annak érdekében, hogy a tervezett érkezés tartható legyen az utazás során. A csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás során igyekszünk biztosítani a leg biztonságosabb utazási körülményeket, az utasteret rendszeresen fertőtlenítjük, biztosítunk fertőtlenítőt az úton és igény szerint maszkot is utasainknak. A legkényelmesebb csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatás akkor érhető el, ha az utasok csak a hátsó utasteret használják. Ebben az esetben csak 6 fő szállítására van lehetőség.

A csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatást törekszünk úgy biztosítani, hogy az élmény is maradjon és elégedett ügyfelekkel gazdagodjon a velünk utazók közössége. Ha szeretne ön is kényelmesen, gyorsan és rugalmasan utazni akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeken és kérjen ajánlatot a csoportos személyszállítás kisbusszal szolgáltatásra.

Legyen eredeti és állítson össze olyan útvonalat a kirándulásra, ami örök emlék marad a családnak és azt ön is élvezi az első perctől kezdve mert a vezetés helyett a családjával vagy a barátaival együtt utazva a tájban és a helyszínekben gyönyörködik.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT
Személyszállítás kisbusszal - Legyen élmény az utazás!

Rólunk

Vállalkozásunk célja az, hogy a mai kor legmagasabb elvárásának is megfelelő csoportos személyszállítást biztosítsunk megrendelőink számára az új 8 fő szállítására alkalmas kisbuszokkal. A legfontosabb szempontnak az utazás biztonságát tartjuk, ezért a sofőröket úgy válogattuk, hogy rendelkezzenek több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal, legyen legalább középfokú végzetségük és lehetőség szerint beszéljenek legalább egy idegen nyelvet ...

Szeretne többet tudni a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásairól?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a szolgáltatásainkról.

Szolgáltatások

Reptéri transzfer

A csoportos személyszállítás reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A reptéri transzfer szolgáltatás rendelhető ...

TOVÁBB

Háztól-házig

A személyszállítás kisbusszal háztól házig szolgáltatása a legkényelmesebb. A háztól házig szolgáltatás során a meghatározott és ...

TOVÁBB

Irány Európa

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet ...

TOVÁBB

Esküvőre kisbusszal

Az esküvő életünk egyik kiemelkedő eseménye, amit szeretnénk a legnagyobb élménnyel, zökkenő mentesen megélni. A személy ...

TOVÁBB

Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti ...

TOVÁBB

Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás ...

TOVÁBB

Kérjen egyedi ajánlatot