Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti társaságok és nagyobb családok kényelmesen és biztonságosan együtt utazhatnak.

A kirándulás kisbusszal további előnye, hogy a személygépkocsival azonos kényelmet biztosít és nehezen megközelíthető helyszínekre is biztosítja a megérkezést. Sokszor szeretnénk olyan helyre kirándulni, ami nehezen vagy egyáltalán nem közelíthető meg tömegközlekedéssel, és személyautóval pedig nem szívesen vállalnánk az ismeretlen útviszonyok miatt.

Ebben az esetben a kirándulás kisbusszal szolgáltatás megrendelése esetén tapasztalt sofőr garantálja a biztonságunkat és a kényelmes pihentető módon utazhatunk családtagjainkkal vagy barátainkkal együtt. A kirándulásra legtöbb esetben csomagokat, kemping és egyéb felszereléseket is szeretnénk magunkkal vinni, ami tovább nehezítheti a személygépkocsival utazást.

A kisbusszal történő utazás esetén a nagyméretű csomagtér lehetőséget biztosít extrém tárgyak elhelyezésére is, és ezért akár több napra is tervezhetünk. A kirándulás kisbusszal egy élmény lehet az összes utazó számára mert nem kell a vezetésre és az útra figyelni, szabadon élvezhetik a tájat, a látnivalót és egymás társaságát. A kirándulás kisbusszal azért is népszerű tevékenység mert annak teljesítése nem kötött időbeosztással történik, nincs előre meghatározott munkaidő, azt minden esetben a megrendelő igénye határozza meg. Sokszor azonban az éjszakai vezetés és a hétvégi munka megnehezíti a személyszállításban dolgozók életét.

De a legnagyobb ellenség mégis az időjárás a személyszállítás során, mert ez az, amit nem tudunk befolyásolni. Egy vihar, fagy, köd vagy hóesés különleges helyzetet teremthet és csak a megfelelő tapasztalattal rendelkező sofőrök esetében lesz biztonságos a kirándulás kisbusszal.

A másik nagyon nem tervezhető tényező a kirándulás kisbusszal utazás során a forgalom és a balesetek az utakon. Hiába rendelkezünk több éves tapasztalattal, akkor is előfordulhat egy előre nem tervezett útfelújítás miatt megnövekedett forgalom vagy egy baleset, ami miatt a személyszállítás tervezett ideje jelentősen megnövekszik. Tapasztaltabb sofőrök az indulás előtt igyekeznek erre felkészülni és begyűjteni az elérhető információkat, hogy tartani tudják az előre tervezett menetidőt a kirándulás kisbusszal utazás során, de az élet néha produkál váratlan fordulatokat.

A kisbusz nem dohányzó azonban az utazás során kérésre beiktatunk kávé, frissítő és cigarettaszünetet. A kirándulás kisbusszal utazás során nem tiltjuk, de kérjük a korlátozott alkohol fogyasztást. Az árajánlatot minden esetben a konkrét igények felmérése és előzetes egyeztetés után írásban adjuk meg.

A 8 fős kisbusszal történő személyszállítás költsége egy főre vetítve fele a személyautóval történő szállításnak. A sofőr a meghatározott helyszínre történő érkezés után a pihenő idejét tölti, és később az előre meghatározott helyszíneken és időpontban várja az utasokat a visszautazás megkezdésére. A kirándulás célból történő személyszállítást csak max. 500km távolságra lévő úticélra vállaljuk az indulás napján történő visszaúttal.

A kirándulás kisbusszal utazást minden esetben tiszta, fertőtlenített kisbusszal végezzük. Az utazáshoz viszünk magunkkal tartalék vizet is és lehetőség van a nagyobb méretű csomagok elhelyezésére. A kirándulás kisbusszal utazást során kiemelt figyelemmel kezeljük a közlekedési szabályok betartását és ez legfőképpen a sebesség betartására vonatkozik. Nincs arra lehetőség és nem vállaljuk, hogy előre nem tervezett késés esetén a sebesség túllépésével hozzuk be a lemaradást és biztosítsuk a személyszállítás pontos érkezését. A sofőröknek a biztonságos vezetéshez kipihentnek és arra alkalmas állapotban kell lenni, amit rendszeresen ellenőrzünk a személyszállítás maximális biztonsága érdekében.

Abban az esetben, ha ettől eltérő dolgot tapasztal az utazás során kérjük vegye fel a kapcsolatot a megadott telefonon és azonnal megoldást keresünk a problémára. A több napos kirándulás kisbusszal utazást, azaz a hosszabb utak esetén az előre eltervezett és az ajánlatban meghatározott menetidő szerint teljesítjük a személyszállítást. Ettől való lényeges eltérés csak központi engedéllyel lehetséges, és csak annak érdekében, hogy a tervezett érkezés tartható legyen az utazás során. A kirándulás kisbusszal utazás kényelmét klíma biztosítja. Az utazás során igyekszünk biztosítani a leg biztonságosabb utazási körülményeket, az utasteret rendszeresen fertőtlenítjük, biztosítunk fertőtlenítőt az úton és igény szerint maszkot is utasainknak.

A legkényelmesebb kirándulás kisbusszal utazás akkor érhető el, ha az utasok csak a hátsó utasteret használják. Ebben az esetben csak 6 fő szállítására van lehetőség. Az utazás előtt személyes találkozás során egyeztetjük, és alakítjuk ki a tényleges útitervet, figyelembe véve az utasok prioritásait. A prioritás lehet a legrövidebb vagy a leggyorsabb út. Ezeknek a költségekben is jelentős szerepe van, ezért is ajánlott a személyes egyeztetés. A kirándulás kisbusszal utazást törekszünk úgy biztosítani, hogy az élmény is maradjon és elégedett ügyfelekkel gazdagodjon a velünk utazók közössége. Ha szeretne ön is kényelmesen, gyorsan és rugalmasan utazni akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeken és kérjen ajánlatot a kirándulás kisbusszal szolgáltatásra.

Legyen eredeti és állítson össze olyan útvonalat a kirándulásra, ami örök emlék marad a családnak és azt ön is élvezi az első perctől kezdve mert a vezetés helyett a családjával vagy a barátaival együtt utazva a tájban és a helyszínekben gyönyörködik.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT
Személyszállítás kisbusszal - Legyen élmény az utazás!

Rólunk

Vállalkozásunk célja az, hogy a mai kor legmagasabb elvárásának is megfelelő csoportos személyszállítást biztosítsunk megrendelőink számára az új 8 fő szállítására alkalmas kisbuszokkal. A legfontosabb szempontnak az utazás biztonságát tartjuk, ezért a sofőröket úgy válogattuk, hogy rendelkezzenek több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal, legyen legalább középfokú végzetségük és lehetőség szerint beszéljenek legalább egy idegen nyelvet ...

Szeretne többet tudni a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásairól?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a szolgáltatásainkról.

Szolgáltatások

Reptéri transzfer

A csoportos személyszállítás reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A reptéri transzfer szolgáltatás rendelhető ...

TOVÁBB

Háztól-házig

A személyszállítás kisbusszal háztól házig szolgáltatása a legkényelmesebb. A háztól házig szolgáltatás során a meghatározott és ...

TOVÁBB

Irány Európa

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet ...

TOVÁBB

Esküvőre kisbusszal

Az esküvő életünk egyik kiemelkedő eseménye, amit szeretnénk a legnagyobb élménnyel, zökkenő mentesen megélni. A személy ...

TOVÁBB

Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti ...

TOVÁBB

Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás ...

TOVÁBB

Kérjen egyedi ajánlatot