Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás, céges rendezvény amikor nem szeretnénk vagy nincs módunk a vezetésre.

A vezetést ebben az esetben képzett sofőr végzi, aki biztosítja a kényelmes és biztonságos utazást a kisbusz bérlés sofőrrel utazás alatt. A vállalatok többször kerülnek olyan helyzetbe, amikor a vezetőség vagy a munkatársak együtt vesznek részt tárgyalásokon, kiállításokon vagy egyéb rendezvényeken és ekkor a leg költséghatékonyabb megoldás a kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás, ahol 8 fő szállítására van lehetőség. Az utóbbi időben megnövekedett az igény a baráti társaságok szeretnének csoportosan utazni sport rendezvényre vagy kiállításra az országon belül vagy külföldön.

Ebben az esetben is a kisbusz bérlés sofőrrel olcsó és kényelmes megoldás a csoportos utazásra. Nagyobb családok is előszeretettel választják a kisbusz bérlés sofőrrel utazást, amikor az idősebb és fiatalabb generáció együtt szeretne érkezni a családi eseményre, vagy csak egy városlátogatásra, kirándulásra. A ma forgalomban lévő kisbuszok már rendelkeznek a személygépkocsik kényelmével és biztonságával ezért nagyon elterjedtek a csoportos személyszállítás és a kisbusz bérlés sofőrrel területen.

A kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás azért is népszerű tevékenység mert annak teljesítése nem kötött időbeosztással történik, nincs előre meghatározott munkaidő, azt minden esetben a megrendelő igénye határozza meg. Sokszor azonban az éjszakai vezetés és a hétvégi munka megnehezítik a személyszállításban dolgozó sofőrök életét.

De a legnagyobb ellenség mégis az időjárás a személyszállítás során, mert ez az, amit nem tudunk befolyásolni. Egy vihar, fagy, köd vagy hóesés különleges helyzetet teremthet és csak a megfelelő tapasztalattal rendelkező sofőrök esetében lesz biztonságos a kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás. A másik nagyon nem tervezhető tényező kisbusz bérlés sofőrrel személyszállításban a forgalom és a balesetek az utakon. Hiába rendelkezünk több éves tapasztalattal, akkor is előfordulhat egy előre nem tervezett útfelújítás miatt a megnövekedett forgalom vagy egy váratlan baleset, ami miatt a kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás tervezett ideje jelentősen megnövekszik.

Tapasztaltabb sofőrök az indulás előtt igyekeznek ezekre a tényezőkre felkészülni és begyűjteni az összes interneten elérhető információkat azok elkerülésére, hogy tartani tudják az előre tervezett menetidőt a kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás során, de az élet néha produkál váratlan fordulatokat. A 8 fős kisbusz nem dohányzó azonban az utazás során kérésre beiktatunk kávé, frissítő és cigarettaszüneteket.

A kisbusz bérlés sofőrrel utazás során nem tiltjuk, de kérjük a korlátozott alkohol fogyasztást a jó hangulat megőrzése érekében. Az árajánlatot minden esetben a konkrét igények felmérése és előzetes egyeztetés után írásban adjuk meg. A 8 fős kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás költsége egy főre vetítve fele a személyautóval történő szállításnak. A sofőr az eltervezett helyszínre történő érkezés után a pihenő idejét tölti, és később az előre meghatározott helyszíneken és időpontban várja az utasokat a visszautazás megkezdésére.

A kisbusz bérlés sofőrrel történő személyszállítást csak max. 500km távolságra lévő úticélra vállaljuk az indulás napján történő visszaúttal. A kisbusz bérlés sofőrrel utazást minden esetben tiszta, fertőtlenített 8 fős kisbusszal végezzük. Az utazáshoz viszünk magunkkal tartalék vizet is és lehetőség van a nagyobb méretű csomagok biztonságos és a kényelmet nem befolyásoló elhelyezésére is. A kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás során kiemelt figyelemmel kezeljük a közlekedési szabályok betartását és ez legfőképpen a sebesség betartására vonatkozik. Nincs arra lehetőség és nem vállaljuk, hogy az előre nem tervezett és váratlan események miatti késéskor a sebesség túllépésével hozzuk be a lemaradást és biztosítsuk a személyszállítás pontos érkezését.

A sofőröknek a biztonságos vezetéshez kipihentnek és arra alkalmas állapotban kell lenni, amit rendszeresen ellenőrzünk a személyszállítás maximális biztonsága érdekében. Abban az esetben, ha ettől eltérő dolgot tapasztal az utazás során kérjük vegye fel a kapcsolatot a megadott telefonon és azonnal megoldást keresünk a problémára. A több napos személyszállítás, azaz a hosszabb utak esetén az előre eltervezett és az ajánlatban meghatározott menetidő szerint teljesítjük a kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítást. Ettől való lényeges eltérés csak központi engedéllyel lehetséges, és csak annak érdekében, hogy a tervezett érkezés tartható legyen az utazás során.

Nagyobb távolságok során mindig számolni kell előre nem tervezett tényezővel a személyszállítás során hiszen a közutakon ennek a valószínűsége a legnagyobb. Biztos garancia az érkezésre a távolság növekedésével arányban csökken ezért kérjük ezt minden esetben vegyék figyelembe a személyszállítás megrendelése esetén. A kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítást igyekszünk úgy biztosítani, hogy az élmény is maradjon és elégedett ügyfelekkel gazdagodjon a velünk utazók közössége. Ha szeretne ön is kényelmesen, gyorsan és rugalmasan utazni akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeken és kérjen ajánlatot a kisbusz bérlés sofőrrel személyszállítás szolgáltatásra.

Legyen eredeti és állítson össze olyan útvonalat a kirándulásra, ami örök emlék marad a családnak és azt ön is élvezi az első perctől kezdve mert a vezetés helyett a családjával vagy a barátaival együtt utazva a tájban és a helyszínekben gyönyörködik.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT
Személyszállítás kisbusszal - Legyen élmény az utazás!

Rólunk

Vállalkozásunk célja az, hogy a mai kor legmagasabb elvárásának is megfelelő csoportos személyszállítást biztosítsunk megrendelőink számára az új 8 fő szállítására alkalmas kisbuszokkal. A legfontosabb szempontnak az utazás biztonságát tartjuk, ezért a sofőröket úgy válogattuk, hogy rendelkezzenek több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal, legyen legalább középfokú végzetségük és lehetőség szerint beszéljenek legalább egy idegen nyelvet ...

Szeretne többet tudni a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásairól?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a szolgáltatásainkról.

Szolgáltatások

Reptéri transzfer

A csoportos személyszállítás reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A reptéri transzfer szolgáltatás rendelhető ...

TOVÁBB

Háztól-házig

A személyszállítás kisbusszal háztól házig szolgáltatása a legkényelmesebb. A háztól házig szolgáltatás során a meghatározott és ...

TOVÁBB

Irány Európa

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet ...

TOVÁBB

Esküvőre kisbusszal

Az esküvő életünk egyik kiemelkedő eseménye, amit szeretnénk a legnagyobb élménnyel, zökkenő mentesen megélni. A személy ...

TOVÁBB

Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti ...

TOVÁBB

Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás ...

TOVÁBB

Kérjen egyedi ajánlatot