Személyszállítás kisbusszal Európába

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet egy család, egy baráti társaság, de munkatársak is.

Az utazással elérhető Európa összes országa, megszakítás nélkül 1000 km alatt. Ha a távolság meghaladja az 1000 km akkor min. 6 órás pihenők beiktatásával tudjuk vállalni az utat. A pihenés előre egyeztetett helyszíneken történik, ennek költségét az árajánlat nem tartalmazza. A személyszállítás kisbusszal Európába népszerű labdarúgó meccsek látogatására baráti társaságoknak, bevásárlásra a népszerű környező városokban, mint Bécs, Milánó, vagy München.

A megrendelés esetén először a megbízó elvárásainak megfelelően megtervezzük és egyeztetjük az útvonalat. Ez után készítjük el az árajánlatunkat a kisbusszal történő személyszállításra. A kisbusz biztonságos, rendelkezik a megfelelő műszaki állapottal az úthoz, és az utasok kényelmét klíma is biztosítja. A személyszállítás kisbusszal Európába engedélyhez kötött tevékenység, ezért a sofőr rendelkezik ezekkel az engedélyekkel. A személyszállítás kisbusszal Európába tapasztalt és megbízható, idegen nyelvet beszélő sofőrrel végezzük. Az utazás során is igyekszünk figyelembe venni és teljesíteni a spontán felmerülő igényeket. A személyszállítás kisbusszal egy nagyon kényelmes és gazdaságos utazási forma, hiszen az utasok mellett nagyobb csomagok szállítására is van lehetőség.

A személyszállítás kisbusszal Európába utazást sokszor költözéshez vagy külföldi munkahely esetén a hosszabb itthon tartózkodás után a visszaúthoz veszik igénybe. Európa közeli nagyvárosai lehetőséget adnak az egynapos városlátogatásra is, ami legkényelmesebben és leg rugalmasabban a személyszállítás kisbusszal utazással érhető el.

Az utazás a háztól házig szolgáltatás alapján otthonról történő indulást és otthonra történő érkezést biztosítunk. Az indulás időpontja egyénileg választható, vállaljuk éjjeli vagy hajnali indulást a kiválasztott érkezési időponthoz. A személyszállítás kisbusszal Európába rendelés felvétel az igények felmérésével kezdődik. Ilyenkor megismerjük a tényleges utazási célt, és javaslatot adunk az indulási időpontra. A kisbusz nem dohányzó azonban az utazás során kérésre beiktatunk kávé, frissítő és cigarettaszünetet. A személyszállítás kisbusszal utazás során nem tiltjuk, de kérjük a korlátozott alkohol fogyasztást.

Az utazás során a sofőr felelőssége a biztonság, és ennek betartásához minden joggal rendelkezik. A foglalást szerződéskötéssel igazoljuk vissza és annak lemondására a távolság arányában foglalót kérünk. A foglalást abban az esetben tekintjük elfogadottnak, ha a kölcsönösen elfogadott szállítási költség az utazás során átutalásra kerül a megadott bankszámlára. A személyszállítás kisbusszal utazás az indulás előtt 7 nappal ingyenesen lemondható, vagy egyeztetéssel azonos úticél esetén új időpontra módosítható. Az utazáshoz javasoljuk az utasbiztosítást.

A kisbusszal történő utazás során előre egyeztetett időpontokban és helyszíneken megállunk a frissítők vagy az ennivaló beszerzésére. A személyszállítás kisbusszal Európába utazás során, ha annak célja a városlátogatás csak külön kérésre biztosítunk idegen vezetést. A sofőr a meghatározott helyszínre történő érkezés után a pihenő idejét tölti, és az előre meghatározott helyszínen és időpontban várja az utasokat a visszaútra. A városlátogatás célból történő személyszállítást csak max. 500km távolságra lévő úticélra vállaljuk az indulás napján történő visszaúttal. A személyszállítást kisbusszal utazást minden esetben tiszta, fertőtlenített kisbusszal végezzük. Az utazáshoz viszünk magunkkal tartalék vizet is és lehetőség van a nagyobb méretű csomagok elhelyezésére. A kisbusz nem dohányzó azonban az utazás során kérésre beiktatunk kávé, frissítő és cigarettaszünetet. A személyszállítás kisbusszal utazás során nem tiltjuk, de kérjük a korlátozott alkohol fogyasztást. A foglalást szerződéskötéssel igazoljuk vissza és annak lemondására a távolság arányában foglalót kérünk.

A foglalást abban az esetben tekintjük elfogadottnak, ha a kölcsönösen elfogadott szállítási költség az utazás előtt átutalásra kerül a megadott bankszámlára. A személyszállítás kisbusszal Európába utazás az indulás előtt 7 nappal ingyenesen lemondható, vagy egyeztetéssel azonos úticél esetén új időpontra módosítható. Az új időpontra történő módosítás esetén a már befoglalt időpontok elsőbbséget élveznek. Az Európába történő utazások népszerű módja a személyszállítás kisbusszal, mert kényelmes, gyors és rugalmas. A kisbusszal történő utazás kényelmét klíma biztosítja. Az utazás során igyekszünk biztosítani a biztonságos utazási körülményeket, az utasteret rendszeresen fertőtlenítjük, biztosítunk fertőtlenítőt és igény szerint maszkot utasainknak.

A legkényelmesebb kisbusszal történő utazás akkor érhető el, ha az utasok csak a hátsó utasteret használják. Ebben az esetben csak 6 fő szállítására van lehetőség. Az utazás előtt személyes találkozás során egyeztetjük, és alakítjuk ki a tényleges útitervet, figyelembe véve az utasok prioritásait. A prioritás lehet a legrövidebb vagy a leggyorsabb út. Ezeknek a költségekben is jelentős szerepe lehet, ezért ajánlott a személyes egyeztetés. A személyszállítás kisbusszal utazást törekszünk úgy biztosítani, hogy az élmény is maradjon és elégedett ügyfelekkel gazdagodjon a velünk utazók közössége.

Ha szeretne ön is kényelmesen, gyorsan és rugalmasan utazni akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeken és kérjen ajánlatot a személyszállítás kisbusszal Európába szolgáltatásra. A betegség nem kizáró ok az utazásra, azonban kérjük azt előre bejelenteni. Annak eltitkolásából származó kár vagy egyéb váratlan eseményre kártérítést nem vállalunk.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT
Személyszállítás kisbusszal - Legyen élmény az utazás!

Rólunk

Vállalkozásunk célja az, hogy a mai kor legmagasabb elvárásának is megfelelő csoportos személyszállítást biztosítsunk megrendelőink számára az új 8 fő szállítására alkalmas kisbuszokkal. A legfontosabb szempontnak az utazás biztonságát tartjuk, ezért a sofőröket úgy válogattuk, hogy rendelkezzenek több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal, legyen legalább középfokú végzetségük és lehetőség szerint beszéljenek legalább egy idegen nyelvet ...

Szeretne többet tudni a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásairól?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a szolgáltatásainkról.

Szolgáltatások

Reptéri transzfer

A csoportos személyszállítás reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A reptéri transzfer szolgáltatás rendelhető ...

TOVÁBB

Háztól-házig

A személyszállítás kisbusszal háztól házig szolgáltatása a legkényelmesebb. A háztól házig szolgáltatás során a meghatározott és ...

TOVÁBB

Irány Európa

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet ...

TOVÁBB

Esküvőre kisbusszal

Az esküvő életünk egyik kiemelkedő eseménye, amit szeretnénk a legnagyobb élménnyel, zökkenő mentesen megélni. A személy ...

TOVÁBB

Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti ...

TOVÁBB

Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás ...

TOVÁBB

Kérjen egyedi ajánlatot