Személyszállítás kisbusszal

A személyszállítás kisbusszal egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet egy család, egy baráti társaság, de munkatársak is.

A személyszállítás kisbusszal egy nagyon kényelmes és gazdaságos utazási forma, hiszen az utasok mellett nagyobb csomagok szállítására is van lehetőség. A személyszállítást kisbusszal sokszor költözéshez vagy külföldi munkahely esetén a hosszabb itthon tartózkodás után a visszaúthoz veszik igénybe. Ebben az esetben 1000 km alatti távolság esetén az útvonaltól függően megszakítás nélkül megtehető az út.

Az ettől nagyobb távolság esetén a személyszállítás kisbusszal már éjszakai vagy nappali pihenéssel teljesíthető. A megrendelés esetén először a megbízó elvárásainak megfelelően megtervezzük és egyeztetjük az útvonalat. Ez után készítjük el az árajánlatunkat a kisbusszal történő személyszállításra. Az árajánlatban minden felmerült igényt igyekszünk teljesíteni és figyelembe venni.

A személyszállítást kisbusszal tapasztalt és megbízható, idegen nyelvet beszélő sofőrrel végezzük. Az utazás során is igyekszünk figyelembe venni és teljesíteni a spontán felmerülő igényeket. A személyszállítást kisbusszal utazást elsősorban éjszakai utazással javasoljuk, amikor az egyenletes és forgalom mentes haladás jobban biztosított. A kisbusz biztonságos, rendelkezik a megfelelő műszaki állapottal az úthoz, és az utasok kényelmét klíma is biztosítja. A személyszállítás kisbusszal engedélyhez kötött tevékenység, ezért a sofőr rendelkezik ezekkel az engedélyekkel.

A személyszállítás kisbusszal utazást baráti társaságoknak is ajánljuk, amikor közösen szeretnének akár csak egy focimeccsre vagy egy bevásárlásra elutazni az olyan városokba, mint Milánó, Bécs vagy München. Az egy főre vetített költségek a személyszállítás kisbusszal utazás során 8 fő esetén nagyon kedvezően alakulnak és versenyképesek a repülővel vagy egyéb járművel történő utazással. Nem beszélve arról, hogy az utazás során a társaság jó hangulatban együtt utazás, nincs várakozás a reptéren és nincs kötött menetrend. A személyszállítás kisbusszal céges ügyfelek számára is elérhető, amikor üzletemberek és kollégák utaznak munka ügyben.

A legnagyobb előnye ennek az utazási formának a rugalmasság. Nincs kötött indulási idő, tervezhető az útvonal és az indulás helyszíne is, ami több helyszín is lehet. A szolgáltatásnak ez a legnagyobb előnye, hiszen akár otthonunkból is indulhatunk, és menet közben csatlakoznak az útitársaink. A személyszállítás kisbusszal igazi élményét azonban az biztosítja, hogy próbálunk lehetőséget biztosítani egy spontán ötlet megvalósításának is az utazás során. Amennyiben az előre megtervezett utazás biztonságát nem befolyásolja akár egy városlátogatást is beiktatunk. A személyszállítást kisbusszal gyerekes családok és baráti társaságoknak csak előzetes egyeztetés és megállapodás után vállaljuk, figyelembe véve a gyerekek terhelhetőségét.

Az utazást akár extrém éjszakai vagy hajnali időpontban is vállaljuk, és az időjárás nem extrém alakulása sem befolyásolja azt. Természetesen az utazás időtartalmát a közlekedési szabályok betartásával, az időjárási és a tervezehető forgalmi viszonyok alapján kalkuláljuk, azonban arra pontos garanciát nem tudunk adni. Ezért abban az esetben, ha a pontos érkezés fontos akkor kérjük vegyék figyelembe tanácsunkat az indulás időpontjára.

A személyszállítás kisbusszal Európa összes országába igénybe vehető szolgáltatás, és nagy sikere van a városlátogatások, karácsonyi vásárlások és külföldi munkahelyre történő visszautazás során. A mai kor utazási elvárásainak megfelelő kisbuszok rendelkeznek a személyautó kényelmével és a nagy tapasztalattal rendelkező sofőrök biztosítják a biztonságos utazást. A személyszállítást kisbusszal utazást minden esetben tiszta, fertőtlenített kisbusszal végezzük.

Az utazáshoz viszünk magunkkal tartalék vizet is és lehetőség van a nagyobb méretű csomagok elhelyezésére. A kisbusz nem dohányzó azonban az utazás során kérésre beiktatunk kávé, frissítő és cigarettaszünetet. A személyszállítás kisbusszal utazás során nem tiltjuk, de kérjük a korlátozott alkohol fogyasztást. Az utazás során a sofőr felelőssége a biztonság, és ennek betartásához minden joggal rendelkezik. A kényelmes utazáshoz javasoljuk a kisbusz hátsó utastér igénybevételét, ebben az esetben a szállítható utasok száma 6 fő. A kisbusz kisebb létszám esetén átalakítható nagyobb csomagok szállítására is azonban ezt kérjük előzetesen egyeztetni.

A foglalást szerződéskötéssel igazoljuk vissza és annak lemondására a távolság arányában foglalót kérünk. A foglalást abban az esetben tekintjük elfogadottnak, ha a kölcsönösen elfogadott szállítási költség az utazás során átutalásra kerül a megadott bankszámlára. A személyszállítás kisbusszal utazás az indulás előtt 7 nappal ingyenesen lemondható, vagy egyeztetéssel azonos úticél esetén új időpontra módosítható. A szállítási költség minden az utazás során felmerülő költséget, mint autópálya, komp és alagút tartalmaz. Az utazás előtt személyes találkozás során egyeztetjük, és alakítjuk ki az útitervet, figyelembe véve a prioritásokat.

A prioritás lehet a legrövidebb vagy a leggyorsabb út. Ennek a költségekben is jelentős szerepe lehet, ezért fontos az egyeztetés. A személyszállítás kisbusszal utazást igyekszünk úgy biztosítani, hogy az lehetőség szerint élmény is maradjon és elégedett ügyfelekkel gazdagodjon a velünk utazók közössége.

Ha szeretne kényelmesen, gyorsan és rugalmasan utazni akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásra.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT
Személyszállítás kisbusszal - Legyen élmény az utazás!

Rólunk

Vállalkozásunk célja az, hogy a mai kor legmagasabb elvárásának is megfelelő csoportos személyszállítást biztosítsunk megrendelőink számára az új 8 fő szállítására alkalmas kisbuszokkal. A legfontosabb szempontnak az utazás biztonságát tartjuk, ezért a sofőröket úgy válogattuk, hogy rendelkezzenek több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal, legyen legalább középfokú végzetségük és lehetőség szerint beszéljenek legalább egy idegen nyelvet ...

Szeretne többet tudni a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásairól?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a szolgáltatásainkról.

Szolgáltatások

Reptéri transzfer

A csoportos személyszállítás reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A reptéri transzfer szolgáltatás rendelhető ...

TOVÁBB

Háztól-házig

A személyszállítás kisbusszal háztól házig szolgáltatása a legkényelmesebb. A háztól házig szolgáltatás során a meghatározott és ...

TOVÁBB

Irány Európa

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet ...

TOVÁBB

Esküvőre kisbusszal

Az esküvő életünk egyik kiemelkedő eseménye, amit szeretnénk a legnagyobb élménnyel, zökkenő mentesen megélni. A személy ...

TOVÁBB

Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti ...

TOVÁBB

Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás ...

TOVÁBB

Kérjen egyedi ajánlatot