Személyszállítás

A személyszállítás nagyon régi szolgáltatás, melynek során a megrendelő egy előre meghatározott célra szeretne eljutni úgy, hogy közben egy szolgáltató által biztosított eszközt és sofőrt vesz igénybe.

Az életünk során többször kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy nem szeretnénk vezetni, ezért személyszállítás szolgáltatót keresünk. Ilyen alkalom lehet rendezvényeken történő megjelenés, ahol a várható alkohol fogyasztás miatt nem tudunk hazafelé vezetni.

A személyszállítás egy biztonságos és kényelmes utazási forma. Nem kell lemondanunk a vacsora vagy a rendezvény alatt semmiről hiszen a hazautazásunk biztosított. A személyszállítást képzett sofőrök végzik, akik rendelkeznek több éves vezetői tapasztalattal és beszélnek idegen nyelveket is. Lepje meg barátját, családját egy személyszállítással amikor együtt utaznak a kiválasztott helyszínre kényelmes kisbusszal.

A személyszállítás vállalati oldalról is gyakran igénybe vett szolgáltatás. A munkatársak rendezvényre szállítása vagy a vezetők tárgyalásokra történő utazásainál veszik igénybe a személyszállítást. A legtöbb esetben városnézésre veszik igénybe a személyszállítást kisbusszal amikor baráti társaság vagy családtagok együtt látgatják meg a kiválasztott várost.

Utazásainkhoz is többször szükség lehet személyszállításra amikor a reptérre megyünk vagy onnan haza. Több esetben utazásunk más városból indul ezért a személyszállítás szolgáltatással érkezünk a helyszínre. A bécsi, pozsonyi vagy a grazi reptéri transzferek a személyszállítás speciális szolgáltatásai amikor induló vagy érkező utasokat szállítunk. A személyszállítás elsősorban a nagyobb városokban igazán népszerű utazási forma. Sok cég veszi azt igénybe történjen az személygépkocsival vagy kisbusszal.

Azt utóbbi időben növekedett az igény a kisbusszal történő személyszállítás felé, mert a vezető és a kollégák is szeretnek együtt utazni és érkezni a helyszínre. A személyszállítás egy komoly szakma, ahol a tapasztalt és megbízható vezetői ismeretek mellett az emberismeretnek is nagy jelentősége van. A sofőr többször kerülhet olyan helyzetbe a személyszállítás során, amikor szüksége van a tapasztalatra és az megfelelő kommunikációra a problémás helyzetek kezelésére. A személyszállítás azért is népszerű tevékenység mert annak teljesítése nem kötött időbeosztással történik, nincs előre meghatározott munkaidő, azt minden esetben a megrendelő igénye határozza meg. Sokszor azonban az éjszakai vezetés és a hétvégi munka megnehezíti a személyszállításban dolgozók életét. De a legnagyobb ellenség mégis az időjárás a személyszállítás során, mert ez az, amit nem tudunk befolyásolni. Egy vihar, fagy, köd vagy hóesés különleges helyzetet teremthet és csak a megfelelő tapasztalattal rendelkező sofőrök esetében lesz biztonságos a személyszállítás.

A másik nagyon nem tervezhető tényező a személyszállításban a forgalom és a balesetek az utakon. Hiába rendelkezünk több éves tapasztalattal, akkor is előfordulhat egy előre nem tervezett útfelújítás miatt megnövekedett forgalom vagy egy baleset, ami miatt a személyszállítás tervezett ideje jelentősen megnövekszik. Tapasztaltabb sofőrök az indulás előtt igyekeznek erre felkészülni és begyűjteni az elérhető információkat, hogy tartani tudják az előre tervezett menetidőt a személyszállítás során, de az élet néha produkál váratlan fordulatokat. Ezért fontos, hogy ha pontos időpontban szükséges érkeznünk a repülőtérre vagy egy megbeszélésre akkor ajánlatunk alapján vegyék figyelembe az indulási időpontra tett javaslatainkat.

A személyszállítás során kiemelt figyelemmel kezeljük a közlekedési szabályok betartását és ez legfőképpen a sebesség betartására vonatkozik. Nincs arra lehetőség és nem vállaljuk, hogy előre nem tervezett késés esetén a sebesség túllépésével hozzuk be a lemaradást és biztosítsuk a személyszállítás pontos érkezését. A sofőröknek a biztonságos vezetéshez kipihentnek és arra alkalmas állapotban kell lenni, amit rendszeresen ellenőrzünk a személyszállítás maximális biztonsága érdekében. Abban az esetben, ha ettől eltérő dolgot tapasztal az utazás során kérjük vegye fel a kapcsolatot a megadott telefonon és azonnal megoldást keresünk a problémára.

A több napos személyszállítás, azaz a hosszabb utak esetén az előre eltervezett és az ajánlatban meghatározott menetidő szerint teljesítjük a személyszállítást. Ettől való lényeges eltérés csak központi engedéllyel lehetséges, és csak annak érdekében, hogy a tervezett érkezés tartható legyen az utazás során. Nagyobb távolságok során mindig számolni kell előre nem tervezett tényezővel a személyszállítás során hiszen a közutakon ennek a valószínűsége a legnagyobb.

Biztos garancia az érkezésre a távolság növekedésével arányban csökken ezért kérjük ezt minden esetben vegyék figyelembe a személyszállítás megrendelése esetén. Abban az esetben, ha a hosszabb utat meg kell szakítani időjárási körülmények miatt lehetőséget biztosítunk az egyéb személyszállítás igénybe vételére, mint a repülőre vagy a vonatra történő átszállás. Ilyen esetekben a már kifizetett személyszállítás költségét nem áll módunkban visszafizetni, mivel az eseményt az utazástól történő elállásnak tekintjük. A személyszállítás egyre elterjedtebb módja a tartós megbízás egy rendszeres személyszállításra, mint hétvégi hazautazás azonos helyszínen lakó munkatársak esetén, vagy a rendszeres munkába szállítás. Az árakat ebben az esetben a szerződés időtartalmának figyelembe vételével készítjük, de minden esetben biztosítunk kedvezményt az egyedi megbízásokhoz képest.

A személyszállítás ma már az életünk meghatározó része, elterjedt szolgáltatás lett, legyen az taxi, vagy személyszállítás kisbusszal amikor 8 fő kényelmes és biztonságos szállításra van lehetőség egy időben.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT
Személyszállítás kisbusszal - Legyen élmény az utazás!

Rólunk

Vállalkozásunk célja az, hogy a mai kor legmagasabb elvárásának is megfelelő csoportos személyszállítást biztosítsunk megrendelőink számára az új 8 fő szállítására alkalmas kisbuszokkal. A legfontosabb szempontnak az utazás biztonságát tartjuk, ezért a sofőröket úgy válogattuk, hogy rendelkezzenek több éves balesetmentes vezetési tapasztalattal, legyen legalább középfokú végzetségük és lehetőség szerint beszéljenek legalább egy idegen nyelvet ...

Szeretne többet tudni a személyszállítás kisbusszal szolgáltatásairól?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik segítségével pontosabb képet kaphat a szolgáltatásainkról.

Szolgáltatások

Reptéri transzfer

A csoportos személyszállítás reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb szolgáltatások közé tartozik. A reptéri transzfer szolgáltatás rendelhető ...

TOVÁBB

Háztól-házig

A személyszállítás kisbusszal háztól házig szolgáltatása a legkényelmesebb. A háztól házig szolgáltatás során a meghatározott és ...

TOVÁBB

Irány Európa

A személyszállítás kisbusszal Európába egy olyan személyszállítási forma, amikor a 8+1 fős kisbusszal, 8-an tudnak együtt utazni. Ez lehet ...

TOVÁBB

Esküvőre kisbusszal

Az esküvő életünk egyik kiemelkedő eseménye, amit szeretnénk a legnagyobb élménnyel, zökkenő mentesen megélni. A személy ...

TOVÁBB

Kirándulás kisbusszal

Egyre többen választják a kirándulás módjának a kirándulás kisbusszal szolgáltatást. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy baráti ...

TOVÁBB

Kisbusz bérlés sofőrrel

A kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatás olyan alkalmakra jött létre, mint az esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú vagy családi kirándulás ...

TOVÁBB

Kérjen egyedi ajánlatot